Felhasználói név Jelszó


Valid HTML 4.01 Transitional

Valid CSS!


Napsugár 2 Horgásztó
Cím: 2347 Bugyi, KülterületEmail: dtbait@citromail.hu
Web: www.napsugarto.huTelefon: 0670-385-5906
Gps: 47.2476404 , 19.1329882

Bemutatkozás

Bugyi és Kiskunlacháza közt elterülõ, kristálytiszta vizû bánya tó. Területe 13 hektár, legnagyobb mélysége 12 m. átlag mélysége 4-5m.
A tó intenzíven telepített víz. E mellett természetes szaporulattal is rendelkezik. Szép csuka, amur, harcsa, süllõ, ponty állománnyal és nagy mennyiségû "egyéb halakkal".
A halfaunát úgy próbáljuk meg kialakítani, hogy rendkívül sokrétû legyen és ne csak a megszokott ponty és kárász akadjon mindig a horogra. Ebben az évben, balin, márna, paduc, jász telepítésével színesítettük a kifogható halak fajtáit. Tervbe van még az idei évre a Lazacpisztráng telepítése, a mûlegyesek és a pergetõk örömére.
Több halfajra teljes tilalmat vezettünk be, tehát megfogás után minnél gyorsabban és kíméletesen vissza kell engedni öket. Ezzel azoknak a sport horgászoknak próbáltunk kedvezni akik nem feltétlen a HÚSt és annak ÁRát látják a halban. így elérjük hogy pár év alatt a rekordlistás halaink egyedszáma felgyarapodik és egyre nagyobb és erõsebb halakkal küzdhetnek, a horgászaink.
Autóval, lakókocsival, minden horgászállás megközelíthetõ! A tóparton a sátorozás mindenhol engedélyezett.

Rendezvények
Tavunkon vállalujuk, horgászversenyek lebonyolítását.
Céges és egyéb rendezvényekhez helyszínt tudunk biztosítani.
A rendezvények idején a horgászrend változhat, ezért a rendezvények idején MINDENKÉPPEN ÉRDEKLÕDJÖN A HORGÁSZREND ESETLEGES VÁLTOZÁSAIRÓL! (A TAVI ÉLET dobozban bõven talál információt)


Főoldal |  Ügyfélkapu |  Kapcsolat |  Magunkról |  Partnereink |  Járásaink |  Megyeszékhelyek |  Hirdetőink